Honda ut...Villa in

Japan åkte ur mot Paraguay. Spanien vann mot Ronaldos Portugal. straffar och 1-0. Så såg det ut...

ut med Honda:N , in med (lyx) Villa:N  ! Eller hur var det?

Rooney skämmer ut sig !

Wayne Rooney, Manchester United storstjärna...Är nog inte en stjärna...Han gjorde 0 MÅL under 4 matcher..Är man en superstjärna då? Hoppas "formen" håller i sig i United nästa säsong... Wayne Rooney

Målkameror i internationell fotboll !

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2010/article7375834.ab

Målkameror, Ja....

Det är en stor skandal att linjedomaren inte såg Lampards lobb gå in i går, när England förlorade med Tyskland med 4-1. Målet skulle ha gett 2-2, men linjedomaren var tydligen bilnd...ILLA...Bort med Blatter från FIFA och UEFA.

Back in Dalarna again

I går kom jag tillbaka till Dalarna. Jag ska hänga här tills på torsdag. På tordag händer något speciellt...jag är ganska taggad för det....höhö eller inte...

Just nu kollar jag på Holland vs Slovakien... Robben gjorde 1-0 efter 17 min för Holland.

Ruddibloggen.blogg.se - " Julia, hur gick det med med idrotten? "


Ruddibloggen.blogg.se- Guds Apostlar (live)


Ruddibloggen.blogg.se - Little Red Rooster


Whitesilver - In Brief



Helt sjukt skön låt...hörde den  7 juli 06 för första gången !

En seg dag

I dag har jag bara väntat på Uruguay- Sydkorea matchen sedan jag vaknade upp i morse. Det är inte lätt att gå upp när man har sovmorgon, en hel sommar. Jag väntade mig till att se Luís Suárez göra både 1-0 ( 08:00) och 2-1 (80:16). Syddkoreas giftiga chanser löpte ut i sanden...They are out !

Jag hann inte fixa klippen i dag ...

I dag har det friats midsommar och jag har inte hunnit lägga upp videoklippen , som jag skulle lägga upp...De finns här i morgon !! Godnatt på er alla !

Nu ska jag sova !

En lång dag går mot sitt slut...häng med i morgon ! Då kör vi på blodigt allvar ...Dags att kriga sig fram blogg- fältet!

Sydafrika ute !

Sydafrika åkte ur Fotbolls-VM. Det är det första värdlandet som har lyckats med det i VM. Uppdatering kommer...

When days pass by...

Jag har suttit här i Dalarna i närmare en vecka. Livet, här i skogen är så retro, men det är chill. Det är otroligt varmt och jag hatar fuckin' knott ( små myggor som är helt galna efter att få bita mig lite).

Jag pluggar körtkortsteori och följer Fotbolls-VM ´som ni redan vet. Det är dags att fortsätta njuta av sommaren nu, men åt  he**te med knotten.

Internet laggar = få inlägg... :(

Internet har laggat...vi har skit dålig mottagning här uppe i dalarna. Jag börjar faktiskt längta hem nu.

Argentina glänser - Huguain gör Harttrick 4-1

Argentina spelade sin andra match i VM-10 i eftermiddags. Matchen var seg och Sydkorea var taggad till en början. Efter 17 min kom ett ödersdigert själv mål av Park i Sydkorea. Innan paus gjorde även Gonzalo Huguain mål. Carlos Tevez och Messi lekte sönder mellan lagdelarna ( mittfältet och backlinjen). Huguain glänste i andra halvlek. Han gjorde det första hartticket sedan Pauleta gjorde det sista under VM 2002 i Sydkorea/Japan- Jag minns det väl...det kom mot mina föräldrars moderland, Polen i gruppspelet.

Diego Maradona har all anledning att fira efter ett 4-1 mot Sydkorea.

Gonzalo Huguain
Gonzalo Huguain - Spelar till vardags i Real Madrid F.C, skytteliga vinnare förra säsongen med 27 mål i Primera Division.

Vilket slav, Spanien


Chile vs Honduras- startar 13:30 svt 1

Chille

Chile har ett ungt lag med sig. De kom bara en ynka poäng och ett ynka mål bakom Brasilien i VM-kvalet. De har speed, bra tänk och ett offensivt spel att erbjuda. De kan även göra fina dragningar och distans skott, något att räkna med längre in i turneringen förmodar jag. Man ser verkligen hamnonin i deras uppbyggnad spel, som påvisar säkerhet inom laget. De tror och litar på varandra, det är något som bygger upp en stark grupp.

Hounduras

Jag har bara sett 24 min av ett ganska svagt spelande Honduras. Största stjärnan David Suazo är skadad och bänkad. Det ser segt ut när de går till anfall, inte samma samba-dance som när chile ångar på. Honduras bör inte ha stor chans att vinna dagens möte mot Chile som snurrar upp dem rejält.


OJ OJ OJ Guidetti i studion hos TV4!

Tv4 drar en budget-variant på expert. John Guidetti återfinner sig i TV4:s VM-studio. Det är nice att de plockar lite ungt blood. Stor talangen John Guidetti är 1992:a , precis som jag. Guidetti är hemmahörande i Manchester City. Sven- Göran " Svennis" Eriksson" plockade hem honom, när han var manager i Manchester City.

Guidetti har gjort en super-vår i BP i Allsvenskan och han är uttagen till U21-landslaget.


Ronaldo Ronaldo Ronaldo!

Pourtugal spelar just nu mot Elfenbenskusten. Det första som händer är att Ronaldo ramlar och gnäller. Då var vi i gång igen. En stund senare är samme Cristiano Ronalo framme och bröstar och muckar med en ivorian...Han får gult kort ! Det är rätt, dommarn. Cristiano Ronaldo är inte guden himself...för han föddes inte Pourtugal !! uuuuh, ouuuf!

Cristiano Ronaldo är "halv-gammal" och överskattad till max. Han har alltid varit överskattad, då bra spelare aldrig erkänner att de är bra ! Vilken diva han är! Nästan värre än Zlatan ju. Det är nog hur man kan sammafatta Cristiano Ronaldo i några meningar !

I dag blev det fika !

I adg blev det fika hos grannarna. Gott och överraskande, men så var det ! Jag och familjen gick till våra grannar och fikade. Sockerkaka blev det, en köttig sådan...Lite bränd dock ! Efter att ha ätit minst 6 bitar och 6 ballerina-kakor  gick jag hem igen. De andra blev kvar en bra stund  där borta. De satt småpratade säkert. Jag kollade istället in dagens matcher och analyserade dem lite.


Ruddi i Dalarna

Nu ska jag spendera lite tid här i dalarna i vårt fritidshus. Resan var lökig....vad gör man om man sitter i en bil i hettan i 4 h  ? Joo man lökar sönder, tyvärr. I dag har jag kollat på VM och en rapport kommer senare. Jag har även lirat lite FIFA 07 på Gamecube...bara för att jag har haft så tråkigt...

Robert Green's fail


Algeriets målvaktstavla


Nästan en ny "Robert Green-tabbe" Slovenien vann med 1-0!

Målskytt: Robert Koren 79'

HAHAH dagens !


De Vet Du ft. Robin Svensson - Dansa Är Kul (Men Jag Föredrar Å Supa) "KRÖKLÅTEN SOMMAR 2010"



De Vet Du ft. Robin Svensson - Dansa Är Kul (Men Jag Föredrar Å Supa) "KRÖKLÅTEN SOMMAR 2010"  = skön låt

Grupp B

Sydkorea

 Att asiater kunde spela en grym fotboll fick vi se när Sydkorea gick långt i som värd i Vm 2002 som spelades i Sydkorea/Japan. I går kunde jag se en liknade attityd när man slog Grekkland med 2-0. Tätt hemmåt och skickliga kontringar och en Ji-sung Park i storform. Ska Manchester United-stjärnan leda dem långt? Det får vi se. Vi får se om de är lika effektiva som landets utmärkta risodlare, lite ris skulle nog kunna stoppa Messi, tro mig.

7/10    Ruddis tips : 3:a i gruppen.

Grekland

Grekerna hade ännu en gång tungt. I Portugal EM 2004 vann man mot värdnationen hemma. Därefter har allting bara gått utför. Nikopolidis är borta och laget kan nog få en face-rape i detta VM. Grekerna såg ut som om de sprang runt på ett risfält och bara halkade runt bland riskorn. 2-0 blev slutresultatet. Klart underkänt.

3,5/10   Ruddis tips : 4:a i gruppen

Nigeria

MR.Lagerback som de kallar Lars Edvin Lagerbäck, har tagit på sig den gröna träningoverallen. Han tog över det nigerianska  landslaget i slutet på februari. I går mötte hans Nigeria Maradonas Argentina. " Hjärnornas krig" var ett faktum. Med John Obi mikkel skadad, mr. Lagerback sattsa på Lukman Haruna, 20, En jätte talang från AS Monaco. Haruna i sina gula/guldiga stor satte fart direkt. Han spelade bra. Obifemi Martins och Peter Odemwinge var båda helt grymma frammåt. Nigeria föll med 1-0. Mr. Lagerback, räcker ha en president i det nigerianska fotbollsförbundet som heter GOODLUCK?

7,6/10  Ruddis tips : 2:a i gruppen, går vidare !

Argentina

Messi MESSI MESSI MESSI.....MARADONA ! Det finns två stora profiler i Argentina Diego Maradona och "Grabben"
Leo Messi.

Argentina ser starka ut. Milito, Aguero, Tevez Hugain framåt. Listan kan göras lång. Backen, Heinze satte 1-0, sedan brändes friläge efter friläge efter frilänge i 90 min. 1-0 , inte så övertygande borde ha stått 5-0 till innan paus. Vad kommer Diego Maradona hitta på härnäst?

8,3/10  Ruddis tips : 1:a i gruppen, bör solklart gå vidare efter att ha slagit Nigeria.

  


Kissie är inte störst längre !

fail
Kenza går om Kissie-failerskan ! så j*vla rätt ! Bilden är tagen 12:30 120610 !

Marquez draws it ! 1-1


THE Tshabalala Strike !


Alla videobloggar kommer i morgon !

Alla videobloggar kommer i morgon ! För nu ska jag sova, Godnatt!

Grupp A

I dag  ska vi ägna oss åt grupp A : Sydafrika, Uruguay, Frankrike och Mexico

Sydafrika

De har egentligen inte så stor chans att gå vidare, enligt mig. De har Pienaar, Steven Pienaar som spelar i Everton.Jag tycker dock det inte räcker med att ha honom och Mpehla på topp, för att de ska gå långt. De kan bara hoppa att Mandela ska ge dem den spirituella kraften från någon slags övermakt.

4/10

Mexico

Arsenals  Carlos Vela och Barcelonas Giovanni Dos Santos har visat var skåpet ska stå efter öppningsmatchen. Vela var offside när han "gjorde" 1-0 målet. De två tillsammans, Dos Santos och Vela är de nya generatonens Mexico. Dos Santos drog på bra ochn höll på att få till ett mål mot Sydafrika, men Khune stod i vägen i målet. 

6/10

Uruguay har jag inte sett så mycket av faktiskt. Digeo Forlán och Ajax- skyttekungen Luis Suárez känns spännande båda två. Frågan är bara hur sammarbetet fungerar ikväll mot Les Bleues. Anfallspotential finns, även "svensken" AIK-liraren Sebastián Eguren finns med på ett hörn på mittfältet, låter riktigt nice.

6,5/10

Frankrike floppade mot Kina i veckan, men jag tror att de alltid är taggade när det närmar sig. Frankrike har en bred trupp och har alltid ett bra lag. Det ska bli roligt att få se alla Arsenal-lirare. De är 4 stycken...Det kommer nog bli tufft för frankrike om de förlorar i kväll.

7/10


Fotbolls-Vm har börjat

Fotbolls-Vm har minsann börjat nu ! Nu är det dags att se vilka som vinner FIFA WORLD CUP 2010. Vinnarna står som segrare 11 juli 2010, om exakt en månad alltså.

Cristiano Ronaldo som vaxdocka....



HAHA.... är Ruddi nästa person som ska bli det?

Arsenal jagar Özil

09 juni 2010, kl 15:44 Skrivet av Patrik Sjögren, reporter Anmäl ! 

Arsenal fortfarande att förknippas med potentiella ersättare till Cesc Fabregas. Den senaste mittfältaren att placeras i London är tyske talangen Mesut Özil

21-åringen var en av turneringens största stjärnor under U21-EM i Sverige. Nu sägs Arsene Wenger vilja köpa loss honom från Werder Bremen, skriver thefirstpost.

/Patrik Sjögren (sillyseasonbloggen @ Sportbladet.se)


Jag säger bara att Mesut Özil är en underbar yttermittfältare som kommer att bli viktig i det tyska landslaget framöver! 


Jon Licht - Die this Way (Dexter)


Fotbolls- Vm närmar sig...Ruddibloggen storsatsar!

Under fotbolls-VM i Sydafrika, ska jag göra en satsning på en del VM-bloggande och Videobloggar...i Videobloggarna ska jg berätta om matcherna ur mitt eget perspektiv och vad jag tycker och tänker + mycket annat.

Jag ska också blogga såsom jag har gjort hittills med videobloggar och sköna inlägg !

Glad sommar på er...om ni inte kommer att föja denna blogg i sommar // Ruddi på Redaktionen @ Ruddibloggen.blogg.se !

Det borde ni göra ! En skön sommar med Ruddibloggen, är att rekommendera !!

Förlusten...

Vi kom vi köttade, vi kom tvåa...snöpligt nog... efter att guldmedaljörerna (SN3)hade vunnit med 3-0 mot N1 och OM  bara 1-0 stod sig skulle vi ha vunnit...Det kändes tungt när 1:an kom, 2:an komoch 3:an lektes fram av en viss superstjärna...Alex Uddfeldt som blev skyttekung !

Vi vann gruppselet eften en blodig och hänsynlös fight mot S2B (0-0)...De vann sin sista match med 2-0 mot S2A, som vi slog med 3-0. Vi gick alltså vidare på målskillnad till A-slutspelet!

Polish people like vodka 1980 (Y)



Min moderlands kultur ! "Picie to zyczie- Wojtek B. ! "

Ruddibloggen.blogg.se - KingeN på Podiumet !


800 views ! Vilken videoblogg är bäst? Rösta !




Gräslökning !

gräslöking

Jag lökte sönder gräsmattan i förmiddags!!

Fredag !

Yoo yoo Ruddi people…

 

Just nu chillar jag i skolan, som jag tänkte, klockan är 11:44. Jag schteeker här med en polare och livet är inte sig likt, tro mig. Remixerna flyter genom hörlurarna som elektroner. Jag hade fysik prov i dag, jag hoppas att det gick bra.  Jag röjde och suckade …jag hoppas att jag lyckades bra.

Nu är jag hemma och snart ska gräsmattan köttas sönder...Gräsklippning heter det !! Nej, Gräsköttning !!


SOMMARLOV !

Nu har jag fått betyg i alla kursen och så ! det gick helt sådär ! Det får man leva med... foka istället på en sommar fylld med Ruddibloggen, tipsar jag...


Ruddi bloggar i sommar !

Jag ska blogga massor i sommar...Sommaren 10 , en ruddi-sommar?

A Random Coke in Oxelösund by Ruddi

A random coke
Hittade denna utanför mitt hus :O Weird !!

Taggat by N2 !

TAGGAT
Enskildas längsta matematikparentes någonsin? :O N2, vi är grymma !!

Toaborsten !

toaborsteN
I helgen köpte jag en ny toaborste...inte så  awesome kanske men ändå ;) Nödvändigt!


Snygg eller...?

ruddi

Gansters!

:) melvin
kolla vad Oxeösunds gansters gör !!

Melvin hade inte råd :(

melvin
Han hittade ett lite billigare ställe !

THE Watertower !

sunday

Melvins nya lyx-villa!

melvin nya lyx-villa?
Melvins nya lyx-villa?

RSS 2.0