Nu ska jag läsa klart Pappa Goriot !

Nu ska jag läsa klart min svenska bok...hehe jag hann inte uppdatera så mycket i dag ;)  Det kanske kommer mer sen ;)Pappa Goriot

// Ruddi

Följ Ruddibloggen.blogg.se med bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin Ruddibloggen.blogg.se

// Ruddi

Läsning!

Nu ska jag ta och läsa ;) vi hörs later on, lads !

// Ruddi

Jag sitter här ......

Just nu sitter jag här och skriver...dimman är så tjock att min systers flyg hem till Irland blev försenat 7 h...lite okött och lökigt :P...3 flighter har också blivit inställda...men Dublin-planen kommer runt kl 17 ;)

I går handlade jag lite med familjen i Nyköping...träffade lite vänner också ;) Jag köpte lite flashiga Arsenal prylar med ! Jag köpte även nya skor och några t-shirts! Jag ska lägga lite bilder senare...


What the?....

Jag kollar ut genom fönstret och det första ja ser är en rushande hare!

hareN
HAHA SHIT, en hare WOOOW ! Animal Planet typ !

Ruddi TV: Jaromir Jagr


Bästa hockeyspelaren ... Ruddi's NHL  Hall of Fame....En levande legend !

Ruddi TV : Ruddi leker på NHL 04 !





10 - 1 ;))))))))))))

// Ruddi

Ruddi kikade in affärer i går...

Nyköpings Enskilda Gymnasium
Tog en sväng för att fota plugget !

flaggan
Hahah glömde att vrida fotot, sorry !

Sen drog jag in till stan !

Turnside
Rushade ner till Turnside och JC! och sen tilll...

Brothers

Jag var inne på MQ Dressman och Gamestop med !!

// Ruddi

Risk för snöras och det vita Nyköping

Efter rehaben gick jag in till stan ! hahaha lite bilar och den supersköna " Risk för snöras" skylten....

Nyköpings streets
Ett vitt nyköping !

Risk för snöras ey !
Take cover !...snöras på gång?

Till habiliteringen för rehab-training !

I dag fick jag ta bussen in till rehab i Nyköping...Jag fick ju Botox en månad sen och nu ska de kolla hur träningen med handen har gått !


Det gick snabbt och smidigt.... det negativa var bara att jag fick vänta i 45 min på dem....

rehab

rehab

rehab

// Ruddi

Sportlovet glider iväg snabbt !

HAHA KÖTT ! Halva sportlovet har gått och nu känner jag bara hur tiden glider iväg i skidspåren.... eller inte ! Jag läser lite i min svenska bok som ska vara färdigläst tills på måndag...och tiden glider bara hopplöst iväg framför mina ögon. Timme efter timme ....Life is goin´on you know !

Där sitter man i tv-soffan och zappar runt mellan svenska motgångar och framgångar på OS i Vancouver 10. En åkare från Tadjekistan med en svensk dräkt, som han hade köpt i Moskva för billiga pengar haha! Vad är det frågan om??

// Ruddi


Ruddi TV: HAHA KEFF KVALITÉ PÅ NÄTET !


Shea Weber skjuter sönder nätet i målet på OS i Vancouver 10 !

Sunshine and Snow...wohooo :)

Sunshine and snow !
HAHA, vilken utsikt man har genom fönstret ;))

// Ruddi

Ruddi TV : Back in the days....Oasis - Wonderwall !


Jag blir helt lugn och kylig när jag hör denna låt ...minnena kommer tillbaka ....liksom back in he days ! ! Som sagt : Grym låt som jag har gillat sen jag var 3 år....

// Ruddi


Ruddi sitter och planerar inför nästa Cod-film !

Idéerna är många, det gäller bara att vara kreativ :) På lovet ska jag börja spela in och redigera ... Jag hoppas verkligen att den ( filmen) blir  helt okej. Eftersom jag nu har möjlighet att börja på den, då jag ju har köpt en ny dator, så ska jag nu göra det ett tag framöver. Lite mirakulösa hs och 360-turns med lite dance/house musik och även lite rock till och från. 

Det blir nog grymt nice !

// Ruddi

Chill hemma med syrran !

I dag har jag chillat hemma med syrran kollat på Sherlock Holmes-filmen och läst min svenska bok. Jag är fortfarnde skitglad för att jag fixade mitt ´snowracer körkort !

Sherlock Holmes- filmen var okej, men den blev lite för seg efter ett tag. Jag tog en paus och lite godis och kollade vidare. När den tog slut så har jag bara myst hemma med hela familjen ;)

// Ruddi

Jag fixade mitt Snowracer Drivers licens !

YES, äntligen fixade jag fitt förarbevis.... eller jag kuggade fett....NOT  ! ALLA RÄTT PÅ TEORIPROVET, det ni ! Körde lite på en körbana och sen ute i skogen ! Skogsmulle-Ruddi !

Det är fett nice att sladda lite :) Men körningen gick för dagen okej...jag var grymt trött. Jag hade bara sovit mellan 3:30 till 7:00...

Vår skoter är paj :/ men skulle ändå inte få köra upp på den.

Snowracer Drivers licens to Ruddi ! HELL YEAH !

// Ruddi


Halva kursen avklarad...

Jag gick upp kl 7 i morse ...fixade mig åt frukost och zappade runt lite på tv:n som sagt, jag hade inget bättre för mig.

Sen drog j:ag ner till Säfsens vandrarhem för skoterutbildningen...hahah en paus mellan 13:00-14:00, mellan 10:00 - 18:00 :O Lökigt värre....Det var rätt svettigt...att löka där i typ 6h och 19 minus ute!

Hemma har jag nu pluggat för teoriprovet i morn...wish me  some good luck , right ! Dessutom åt jag mammas hembakade Tigerkaka med en klick grymt god vispgrädde på ! MUMMMMMMSIGT!

Jag måste lägga mig ruddi-readers! Godnatt till  det svenska folket !!! I morgon är en ny dag !

// Ruddi

Soft-dageN till ära

I dag har jag bara softat! Zappat Vancouver-OS 10 på TV:n ätit pepparkakor och sockerkaka....haha vilken tjockis jag håller på att bli ! Jag tog en överdrivet lång och varm dusch i förmiddags och fortsatte sen med en Pepsi max i tv-soffan..Jag kollade på lite hockey som gick i repris ( Finland - Tyskland 5-0) och tog några pepparkakor till.

HAHA sen upptäckte jag min gamla Gamecube som jag har haft sen 2002 och köttade lite NHL 2004 i Brist på annat...Tiden gick fort och nu sitter jag här och skriver: SoftdageN till ära !

// Ruddi


Skoter-kurs i morn !

I övermorgon borde jag ta mitt snöskoter-körkort...Två dagars examination får det bli...:) Det ska bli fett skoj :)

What the.....?

Rosvalla, Tennishallen (Bild från SN.se)

What the...? Rosvallas tennishalls tak föll in i går ! :O Helt sjukt egentligen..Jag var där inne i Oktober senast...

Jag fick reda på vad som hade hänt i morse, man blev helt chockad. Ingen dog men nu kan ju bara kolla och se hur stora skadorna blev !


// Ruddi

Back in Dalarna

I går åkte vi till Dalarna igen...Lovet har börjat och allt känns så cleant liksom. Snön öser ner...haha det skulle vara bätrre om det snöade mer i Vancouver här...

Tre kronor vann ju utan att impa speciellt mycket i går...Salos fatala miss letade sig fram, varje gång vitryssarna drog i gång ett anfall. DEN HÄR GÅNGEN VANN VI ! SKÖNT!

Charlotte Kalla föll ju dock igen....ingen medalj...surt... Silvret gick dog till Anna Haag, men  bra det i alla fall.

// Ruddi

HAHA bild från skolan, N2 RÄTTAR FACIT HAHA !

Fel i facit? that's what we do when it's failing....Maths !
Hahaha That's what we do when it's failing...MATHS!

// Ruddi


Nu ska jag läsa lite SVENSKA-BOK :o

Nu ska jag läsa lite i min svenska-bok. Jag har läst 24 av 320 sidor...nice ....nej fan heller...Jag måste tagga lite mer !

Sen ska väl sova och det är så sjukt skönt. Man Vill sova länge nowadays :) men life's to short, too let it slip through..

// Ruddi


En lugn dag ;)

I dag har jag haft en lugn dag ;) Nej, men lite stressande till bussen...Klassrådet var kort och intensivt på 11 minuter sen 15 min rast och sen matematik som gjorde på en halvtimme och sen lite kemi-plugg inför funktionella grupper - provet. En oerhörd lång lunch...Vi fick en semla till maten haha tjockt! Efter maten hade vi estetisk verksamhet och vi köttade några låtar...When, ut i snön och då "lången" lägs Västra Stortorget. Jag hann även med folk som laggade mig på vägen och skulle heja på mig. När jag kom in till Oxelösund skulle ännu fler heja på mig...va? Jag försöker trycka bort tanken att jag inte är känd , men den återkommer då everyone says hey, Ruddi !

Nu har jag bara haft mys hemma and of course lite plugg väl  hemma ;)

// Ruddi

Ruddi - the pics

me...smile ;D
GAMING-SMILE 2010 ;)

Ruddi.man
=) heheh

Ruddi.man =)
 It's in the game !

// Ruddi

Ruddi - more Ruddi

Ruddi =)
Ruddi med ruffset ffs ! Game mode on !

Ruddi goes focus 10
 Keep the focus 10 !

// Ruddi

Ruddi -

Are you serious now?
HEHE =)

Ruddi
I like that pic ! KÖTTT =) STONEFACE !

// Ruddi


Snart kommer lite WRC SWEDEN 10 :)

Jag har varit och kollat på WRC SWEDEN 10 ;) Bilder och vid's kommer snart....håll ut ;)

// Ruddi


Kisse failar ! Ruddi langar disseN !




HAHA åRETS FAIL !Hahaha
Kisse hackade nog Bloggportalen.se....1000000 Views på grund av sin opperation ....hur kan man ens läsa sånt? Hur kan man vara så dum att man ens gör det?

SO GOOD FOR YOU...as you told me once, behåll det för dig själv... för att ingen bryr sig ! Ingen vill vara som dig !

RuddibloggeN är på G, se upp Kissie....opperationer och ingrepp titt som tätt hjälper inte mycket, när RuddibloggeN ångar på mot bloggg-toppeN...Jag har en vision som du bara kan drömma om... Årets FAIL och Årtiondets FAIL , helt klart....haha man kan inte sluta skratta!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!  HAHAHAHAHAHHAHAHAH !


Ha kul så länge det varar, Kissie ....din tid i bloggtoppen är över....


//  The Ruddi

Afghanistan - svenska soldater, de stupar :'(

http://aftonbladet.se/nyheter/article6561293.ab

De åker ner för att kriga för och stödja USA som FN styrkor nere i det avlägsna Afghanistan, i Mellanöstern...Afghaner skiljer inte svenskar från andra européer eller amerikaner...Afghanerna har har sitt egna heliga krig, en enkel " propaganda hjärntvättad" soldat med gammal AK47:a, kan räcka för att döda en svensk soldat, som har valt att resa ner och tjänstgöra utomlands i fjärran land. En enkel soldat utan framtid, kan förstöra ett helt liv för en stackars soldats familj och vänner...Den afghanske krigaren, kanske inte har något att förlora...

Hans familj kanske är utrotad, bortsprängd...men måste en oskyldig svensk soldat lida för att någon annan har skadat den afghanske soldaten för alltid och att denne har utövat sin revansch?

Sånna sår läker aldrig, när blodet från två  stupade svenska  soldater rinner rött , på en afghansk motorväg eller helt enkel ut i öken-sanden...Skotten dånar...och skriken hörs ej i Sverige, moderlandet som de just i det ögonblicket dör för...


Hönör, till de som dog i Afghanistan i dag ! Ni dog inte i önödan...!
!
Allt började den 9/11 2001, men när ska det sluta? 

// Ruddi

Dags att lägga sig, tycker en trött Ruddi...

Nu är jag trött...och nu ska jag sova men, see you around in the future lads ! En ännu skönare Ruddi-era börjar i morgon ;) Goodnight everyone !

// Ruddi


Nu är jag klar med min svenska reklam-analys !

I dag har jag satt mig ner och gjort min reklam-analys i Svenska B. Det är väl bra?


Jag köttade hårt och jag tycker den blev riktigt nice faktiskt, jag drog flera cocosbollar under tiden, shit vad fet jag känner mig nu:P

// Ruddi

I morn är det Chelsea - Arsenal !


Arsenal vs Chelsea !!!!!
Gallas's karate, kickar ner Terry !

Tjing-tjing XL-LONDON Derby i morgon, sjukt kul ;)

Arsenal har spelat svajigt senast, mr. Almunia kanske borde pensionera sig till sommaren?

Arsenal var rent sagt kassa mot Man.United, även Arshavin ska ha gått ut och kritiserat Wenger som sätter honom som CF (Center Forward).

"Jag är 173 cm och det passar mig, men det blir väldigt svårt att tampas om bollen när du spelar mot Uniteds stora mittbackar" säger Arsjavin. Enligt Arsenal.se   http://www.arsenal.se/index.php?option=com_content&view=article&id=1722:arsjavin-missnoejd-oever-sin-situation&catid=73:20092010&Itemid=23


Arsenal  VS Chelsea ! I morgon kl 17:00. MISSA INTE DET !

// Ruddi



Fet pizza i går :)

Haha, jag drog till Kustgrillen på väg hem från skolan, gick dit  med pappa :) Jag åt en Vesuvio Pan pizza ;D Pizzabagaren frågade om jag inte ville ha Bernaisesås på den :) Jag tog lite bernaisesås och det var sjukt nice ;) kände mig fett fet när vi sen stack hemåt :P

Kvällen var lugn, mamma fyllde år igår och jag satt mest nere på mitt rum och skrev lite svenska som ska vara inne nästa vecka :P Sen jag upp på övervåningen och var social ett tag, drog några cocosbollar och vatten :D

// Ruddi

RudditoppeN VS RuddibotteN V. 5

ojojoj Rudditoppen vs rudditoppen har inte varit upp sen V.1 " Den som väntar på något gott...väntar alltid för länge :P "

RudditoppeN

1. Wonderwall by Oasis - klassiker !

2.En person som betyder mycket för mig, som hejar på mig every day numera :P 

3.Killerzooor wins! Cod4 games ftw !

4. Feta pizzaN i dag !

5. Dexter - The MEATMASHER

RuddibotteN

2. Mindre bra dagar...

1. Arsenal - Man United 1-3 :'((


En härlig kväll !

Mamma fyller år och jag sitter och äter cocosbollar ;) fett kött ;) En härlig kväll !

Nu kommer RudditoppeN vs RuddibotteN....

// Ruddi

Torsdag!

gott
piiiip.....klick ....zzzzz...öh är klockan redan 6:30 .....fan bussen går  om 55 min ....och jag är morgon-seg.,ingen bra egenskap vill jag påstå...Jag duschar ...käkar lite frukost och ger mig av mot bussen...jag har precis gått 50 m..Kr*wa...jag glömde moblien i sängen..

Jag glider tillbaka med en rush , med 5 kilo i väskan.....bussen går om 4 min NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Dunkar på dörren ...pappa öpnar jag grab:ar mobilen och springer för kung och fosterland! Vinden susar kall kring min luva...Jag kommer dit efter 6 min ...Fu*k its gone ! I missed it..:( Jag står där med hoppet, att den gröna långa "bussen" ska visa sig i den horrisontella linjen inom en snar framtid....på andra sidan står folk...en subbe ...som har sitt ursprung från mellanöstern springer fram till två tjejer som röker och tigger efter en ciggarett....Tack ! Den utländske mannen drar i väg ....

Jag inser sen att jag tog fel buss inte 615 utan 715....Jag kommer fram till skolan 08:25...Vi hade flyttat engelska glosorna
 till i dag...inge hade sagt något till mig ! Jag köttade dem ändå ! Matten gick bra med !

På väg in till matsalen, 500-700 m bort säger en tjej i ettan...tja ! , till mig :O överraskad säger jag tja och  eftersom att det känns som om jag har varit ett osynligt spöke tills dess, i dag. Respect till alla som hejar på mig ;) 

Sen åkte jag hem pluggade, i morn blir det gymmet efter skolan !

// Ruddi




 

Dexter snart !


Snart ska jag kolla lite på Dexter the killer ! Sen ska jag nog  sova ;D

Ingen Cesc till Barcelona!

Barcelona är villiga att bjuda  en halv miljard svenska kronor för Cesc Fabregas! 50 milj EURO?

Barca har länge längtat efter att Cesc ska " komma hem", som denne lämnade som 16-åring. Arsenals Manager Arsené Wenger ser nog helst att hans stjärna stannar i Arsenal. Cesc hävdar själv, att han känner sig hemma i Arsenal. Turerna och rykterna är många ....Sommaren närmar sig med storm steg...Var spelar Cesc nästa säsong? I Arsenal så klart!

// Ruddi

Orka med all snö....

Snö snö snö....vad ska vi ha all denna snö till? för att blockera vägar, göra så att vissa kommer sent till skolan? Nej jag vet inte. Dessutom så finns det nog inget värre än att vara glidaut i en helt störd snöstorm en onsdagsmorgon eller lill-lördagsmorgon som vissa också kallar det. Att bestiga och klättra över en snövall, kan ses som "att bestiga Mount Everest"
Vissa dagar är kölden nästan som under Stalingrads ruggit kalla dagar i det forna Sovjet under "den långa vintern" 1942-1943. 


I vårat land har inte ett liknande eller lika tyranniskt öväder beffunnit sig över oss sen 1987. Då var inte ens jag född. Men det ser allt ljusare ut just nu då, vi kan skåda ljuset vid tunnelns slut, det ljust är den kommande våren....men fan...när kommer den?

Orka med all snö....det var lagom....Nu är det sjukt mycket snö ...!


// Ruddi

Chill-dag!

I dag vaknade jag 06:27....20 min sent...hehe. Jag insåg att morfar skulle in till stan och jag fick skjuts in till Enskilda...Klockan var 07:49...Jag satte mig ner och umgick med folk som vänner gör. Sen drog jag upp till matten 08:29 för att hinna glida in i salen kl 08:30...Matten gick nice ! Jag ligger visst en sida före hela min klass? Ambisöst? nja....

Svenskan var as chill :P Jag ska läsa en bok , Papa Goriot...Den verkar skön ;D;D Sen lunch och pytt i panna :P + KÖÖÖÖTTT :o

På Engelskan kollade vi på Pride and Prejudice :P Den är lite seeeg...På Franskan, kollade vi in vandrarhemmet som vi ska bo på, när vi är i Paris v.10 ...12 av 55 rankingar var Terrible ....Ingen dusch dörr, äcklig toalett...förmodligen dåliga sängar....lägre standard än i Sverige :O

// Ruddi

RSS 2.0