Sverige blir sågat av Mårts efter första perioden - Vinner med 7-1

David Rundblad gör en indianare efter den första teckningen...Markstöm fryser den. Ropen går titt som tätt i arenan i Regina på nyårsafton. Sverige gör gör många saker fel i det defensiva arbetet och kommer nästan inte ut ur sin egen zon. Plötsligt kommer André Petersson ur ingenstans och plockar pucken från en sovande finsk back... drar en paus fint ... drar åt sidan och klipper till en bit in på offensiv zon ...SWISCH !

" Målvaken måste ha istappar under armanra, vilket skott " säger SVT:s Niklas Wikegård....


Sverige blir sågade av kritikerna, meda och coachen Per Mårts.....Alla säger samma sak: " Vi spelade urkasst i första. Markström är han som gör det och håller oss kvar i matchen "

Sverige rullar på målen kommer och Magnus Pääjärvi Svensson, turneringens poängkung  leker ute på isen...Alla var verkligen bra från och med andra perioden och Sverige lyfte och kunde vinna med 7-1.

Vilket nyår och vilken fin formtopp av J20 grabbarna sista dagen 2009...;) Wow Dreamteam !


Nu vill jag bara tacka er alla som läser den här bloggen och hoppas ni följer mina rapporteringar även 2010 och framåt ;)

Från mig och Ruddi-bloggeN till er alla : Gott nytt år ! 2010 här kommer vi och RuddibloggeN ! See upp ;)

J20 Landslaget mot Finland i Regina ikväll !

Då var det dags ikväll kl 20:00 på SVT 24 kan ni se på ett riktigt hockey derby.  Sverige -  Finland !


Kom igen nu J20 ;) Om finnarna  äger er i bastun, tar ni dem på iseN istället!

Arsenal krossar Pompey !

Arsenal vinner mot Pompey
Walesaren,  Aaron Ramsey !







Arsenal ställdes mot Portsmouth ( Pompey) den här sista matchdagen i ligan innan African Nations Cup. Eduardo och Nasri briljerade stort. Även den unge Walesaren Ramsey fick dunka in 3-0 målet. Arshavin var stabil som vanligt!

Pompey hade några halvchanser och lyckades med att göra 1-3 genom den algeriske spelaren Belahdj i den 74 matchminuten.

De senaste matcherna har slutat 10-1 om man kollar i målprotokollet även 51 målö har gjots under säsongen... Imponerande boys! En vinst mot Bolton och Arsenal ligger tvåa i tabellen bakom ärkerivalen Chelsea.

Jag säger bara " Go and get'em" !

Gott nytt år på er !

// Ruddi

Zenit Esport tar fart!

Nu har alltså två stycken nya (tryout) provspelare gått med Zenit. De kallar sig Raki9 och Simek och båda kommer från Polen.

Nu får vi väl se hur de lyckas...om de nu klarar provspelningen.


// Ruddi

Shit, Nu har man inte varit på Enskilda ett tag!

Shit, Nu har man inte varit på Enskilda ett tag! Lovet har varit riktigt nice, den sköna stämingen på Enskilda är just nu ett minne blott. Om drygt en vecka börjar vi på Enskilda...ännu ett år med nya förväntningar och betygsättning.

Jag hoppas på ett kanon år på Nyköpings Enskilda Gymnasium ;)


// Ruddi

Om vi blir många riktigt, kan RuddibloggeN bli årets blogg 2010!

RuddibloggeN HEADER!


Om vi blir riktigt många, kan RuddibloggeN bli årets blogg 2010!

Säg åt era vänner och bekanta att joina min facebook grupp om de gillar bloggeN ;)

kom igen alla Ruddibloggare !




Facebook gruppen finns under dänna länk:

http://www.facebook.com/#/group.php?gid=241629073632&ref=ts


// Ruddi

Wikegård är kylig!


Tjecken-inlägget !



Österrike-inlägget

Junior-kronorna röjer vidare!

Yes, ni hörde rätt ....Jag var jätte trött ändå bänkade jag mig tv-soffan för att kolla på succélaget. De ryska björnarna, ett gäng indudualister blev ägda av Sverige som ville mycket mer !
M.P Svensson och Anton Rödin vilka lirare! Markström stod där bak ...vilken kille! Han blev dock helt ägd vid 3-1 ...:/kanonen mot Ryssland
2-0.... världklass!

Sverige vann med 4-1 ;)


// Ruddi

ICA ULF äger fjotis-kissie...Kissie failar!


Så rätt och så lätt ;)

Känn dig  sjukt ägd ägde kissie....försök inte vara ego, du failar bara.


// Ruddi

Jag orkar inte mer!

Jag orkar inte mer nu. FM 10 har gjort mig helt slut....Nu ska jag ta och äta lite kvällsmat...Jag rapporterar mig senare ;)

FIFA Manager 10






FIFA MANAGER 10 ;)

I dag när Pappa kom hem, sa han att jag har fått ett paket....jag öppnade det och...Där låg det...Fifa manager 10 ;)

Jag har längtat efter det sen november :) Nice !!!!!!!!!!!!!!! Jag har suttit och lirat som en tok i dag ;)

En kylig Ruddi-dag !

Ögonen öppnas och jag vaknar ....Solens strålar flashar mig medan jag sträcker på mig i sängen. Klockan är 10:03 och jag sätter mig upp och går fram till sin svarta låda och tycker på on-knappen. Golvet är kallt, men Ruddi powern eliminerar den kylan. Jag sätter mig i den mörka stolen kollar in i min " frame", den dunkla skärmen och kisar med ögonen...Windows - melodin blir ett bekant ljud med tiden och klingar långdraget i mina nya hedphones.


Jag går genast in på bloggen och ser till min sjuka förvåning att det faktiskt finns folk som läser den, RuddibloggeN.
Med fingrarna trummandes på musknapparna, drömmer jag mig bort och bara tänker på att träna reaktionstiden med fingertopparna. Olika klipp från youtube flyger fram genom "frame'n" och träffar min näthinna.

Jag tar mig upp.. på egna ben ... går till köket gör två mackor och varmt te. Te är ett fenomen som värmer mig som väcker mig ur min sinnesrika vila. Väl nere i tv-rummet zappar jag fram Barca Man United CL finalen från i våras...Christiano Ronaldo verkar gnälligare än på väldigt länge...Han gråter och gråter när slutsignalen går...Där någonstans under morgon-zappningen vaknar jag till liv igen...Är det den 29 December eller är det  bara något jag inbildar mig?

En bild på mig ;)


Eboué och Song till Afrikanska mästerskapen

Song och Eboué
( bilden kommer från Arsenal.se)

Afrikanska mästerskapen  börjar snart. Emmanuel Eboué sticker direkt, Song stannar tillochmed 3 Januari. Det är bra för att både Cesc och Denilson är skadade. Song kommer att hinna spela mot både mot Portsmouth i morgon och mot West Ham United i FA-Cupen 3/1.


// Ruddi

Följ min blogg med Blogglovin´

Nu kan ni följa min blogg med blogglovin´ ;)

http://www.bloglovin.com/sv

// Ruddi

Jag planerar inför att starta ZeNiT Esports !

Nu har jag bestämt mig. Jag ska starta ett Esport team. Det ska heta ZeNiT Esports och kommer fokusera på Cod-spelen kan komma att bli en utökning till andra spel sen ;) Jag tänkte börja med lansera laget 1 Januari 2010.
Just nu letar jag efter spelare som är villiga att provspela ( try-outs). Om allt går bra så ska vi kunna lansera en hemsida inom några veckor och skapa en stabil organisation. Jag har börjat jobba på loggan men den är lite helt klar än...

Det långsiktiga målet är att inom loppet av 5-7 år  bli större än vad  Fnatic och SK är för tillfället.

Hoppas att jag  och vi kan uppnå den drömmen  tillsammans ;)


// Ruddi

Nu är Julen 2009 slut....

Framsidan till Vårat hus i Oxelöusund

Årets jul har varit lång....lite skön och mysig med :P Pepparkakor, snö-skoter, 10-1 vinst mot tjecken...fina presenter under julgranen med ;) Det var första gången hela Sverige har haft snö sen 2001 ...men jag har ju faktiskt rätt.

Jag har fälts av snödrivor och blivit vit och nästan fått händerna sönderslitna på Media Markt i Västerås....deras handtorkare är helt klart en säkerhetsrisk! Kollat på mängder av filmer med familjen...fikat varje kvart ;) ( jag är nog fett tjock nu). Bilresan hem  från var ett äventyr...eller inte. Att åka bakom en plog är segt, när tjugo bilar tutar på den.... Haha Galet skön jul ;)


// Ruddi

Ny Header !

Ruddibloggen header !
Nu har jag fixat en header ! Blev den nice? !


free counters


// Ruddi

Cesc i Centrum !

Fabregas
Cesc Fabregas!

Cesc Fabregas stod i centrum när Arsenal sänkte Aston Villa...Han satte en skön frispark och gjorde sen på egen hand 2-0. Abou Diaby satte  3-0 i 91:a minuten. Fabregas måste ta större ansvar om vi ska vinna ligan i år. Han måste orka fylla luckan efter skadade Robin Van Persie. Arshavin är också en nyckelspelare, som måste komma bra överens med Fabregas om allt ska gå vägen! Fabregas siktar nu mot en formtopp .... är den på gång nu?


Skakade småkronor kunde vinna....

småkronorna
(Bild från Aftonbladet.se)


Två byten sen sa det boom...efter 41 sekunder gör svenskarna 1-0 genom Jakob Josefsson...Svenskarna lugnar ner spelet och får fram en 3-0 ledning innan första periodens slut.

Då händer det....Sverige slappnar av och tror att de har ett järngrpp om Österrike... 3 snabba mål och en hård landning på i baken i efter den andra perioden...Konstantin Komarek ( 92:a i Österrike) storspelar!  Anton Rödin får därefter ett skönt friläge och sätter 4-3..Svergie vinner tillslut med 7-3...


Matchens Svensk

1. Oliver Ekman-Larsson

2.  Anton Rödin

3. Adam Larsson


// Ruddi

Småkronorna äger sönder småtjecker!

Mål
(Bild från Aftonbladet.se)

Det sa bara pang boom crash! Plöstligt stod det makalösa 10- 1 till Småkronorna ;)

Sverige spelade en hockey som skulle kunna tagits som exempel ur läroboken. Tjeckena blev krit-vita i ansiktet när Sverige ledde med 6-1. Då hade de gett upp hoppet och såg ut som ett gäng 9-åringar som bara åker runt och inte lyckas med någonting och är bleka i ansiktet som spökeN.

HAHA 7-1, kom när jag var på toan...Brutalt att man inte kan gå på muggen utan att missa något :/ I sista röjde svenskarna sönder och 17-åringen Adam Larsson satte 10-1 när det var ca 3 min kvar av matchen!

Go Go Sverige ! Austra i dag kl 20:00 SVT24 ! Lek tajm?


// Ruddi


Nu är jag hemma i Oxelösund igen !

Framsidan till Vårat hus i Oxelöusund
I dag har jag åkt bil i 6 timmar och kom hem nyss .... Ljuva Oxelösund.

RudditoppeN vs Ruddibotten V. 52

RudditoppeN vs RuddibotteN !



RudditoppeN

1. Julafton ;)

2. Fulham - Manchester United 3-0 äntligen förlorar äckliga United

3. GT i hamneN

4.Syster hemma under julen :)

5. Ruddibloggen bekämpar leukemi


VS

RuddibotteN

1. Mammas sköna beteende :P

2. För lite snö i Dalarna

3. Arsenal kryssar bara mot Burnley

4. Dator tack !

5. Ingen förfest innan GT :/


Påven attackerad under Julmässan :O


Fett sjukt att sådant kan hända :O
 

Tur att han klarade sig fint !

// Ruddi

Fan, COD2 fungerar inte med den här uppkopplingen :/

Nu har jag "kört" COD2 på en server som laggar sönder inte nog med att den delayar med :/ Väl hemma ska jag ju ta upp min karriär som gamer ;) med nya tag och ny dator ;)

HAHA med den här uppkopplingen går det ju inte ens att röra sig som man ska in-game....aimet laggar fett... ;/

Det fixar sig snart ;)


// Ruddi

En "må bra" bild

Arshavin
En helt perfekt bild som man får gotta sig med, såhär i Juletider tills det blir dags att möta Aston Villa i helgen !

Go Arshavin, Go Gunners!

// Ruddi

JULEN 09 som Bilder !

bak pepparkaka
Inez gjorde en köttig pepparkaka!

Framsidan till Vårat hus i Oxelöusund
Snö i Oxelösund !

GINGERBREADS
HAHA våra maffiga och härliga pepparkakor !

Pepparkakor!
Mums ;)

En bild på mig ;)
En bild på mig ;)

// Ruddi

Lite Jul-bilder kommer på morgonen !

Ja ! Som sagt ska jag lägga ut lite bilder som visar hur jag har spenderat mitt jullov hittills, nu på morgonen ;)

Julen blev i alla fall inte en fail !

Ja, Julen blev i alla fall inte en fail när man får det man har önskat sig och lite till ;) Många tusen skramlar inne på bankkontot nu ;) Jag fick:


En grym CK parfym, ett usb- minne, Domino, sjukt mycket cash och massa Kinder Bueno;)))) Headset och Ny Dator !

God Jul till alla, där ute i stugorna !

Nu har Kalle Anka invigt Julen 09 !

I dag sov jag till kl 12 ;) fett chill jag åt frukost vid kl 13...Hela dagen har " laggat sönder" självaste julafton ! Hehe soft ;) Jag tog en fett varm dusch på typ 40 grader efteråt! Innan Kalles traditionsenliga program drog i gång, så kollade jag och systern på lite filmer på vår DVD :D Lite mys är galet cleant och fett nice att göra på Julafton...

WOW....Nu i denna skrivade stund måste jag gå....JulateN väntar....God Jul till alla där ute .....önskar Ruddibloggen.blogg.se med Jul-Ruddi i spetseN ;)


// Ruddi och Ruddibloggen.blogg.se


Jag och syster har gjort Gingerbreads today ;)

ruddi
 Jag  köttar Gingerbreads 09 !

I dag, " Dan före dopparedan" så har jag och syrran gjort Gingerbreads ! Haha jag köttade ett förkläde från något korv företag !  hahah Ruddi korv-mannen ;D Jag köttade lite och fixade några riktigt sköna så konstverk. Vi gjorde allt från Nougat-pieroger till "Haj-grisar"'

Det var riktigt skoj, att få spendera lite tid med systern min ;) Nu har vi bara legat i soffan och chillat och fixat julgranen lite... I morgon är det Julafton ;) ÜBER!

Vem tror på JultomteN?


// Ruddi

Gamingheadset speedar upp karriären!

I dag åkte vi till Dalarna och jag passade på att gå in på Media Markt i Västerås och kolla in lite sköna gaming grejer...Jag fick ett headset av Pappa, som julklapp ;) Creative Fatal1ty Gaming headset ;) Jag ska nog beställa en dator snart...har man fått a, då borde man väl få b?


// Ruddi

Ruddi goes Säfsen!

skoter
Min snöskoter! Den är sjukt nice och går fett bra med. Ruddi-snow-mobile!

Nu är det jul igen och den ska firas i Dalarna med familjen. Det börjar att bli en tradition nu :) snöskotern väntar i garaget och då är bara att få i gång den och röja lite ;D Jag vet ju linte hur mycket snö vi har där uppe, men det lär vra helt okej med snö där ;) Förra året fick jag skotern...vad får jag i år? ;D

Säfsen, Ruddi is back !

// Ruddi

Nu letar jag efter en ny köttig dator att köpa ;)

Just nu letar jag efter en köttig dator att köpa ;) Jag har kollat på flera, men jag har inte hittat den rätta riktikt än ;)

Vi får väl se om det blir en lite överraskning efter julen, på mellandagarna ;)

Vad väljer ni? COD SPELEN VS CS 1.6 ?

HS
Call OF Duty spelen ?


vs

cs
Counter-Strike 1.6 ...?

Jag väljer utan tvekan Call OF Duty spelen ;))))))


// Ruddi

I dag kommer min Storasyster hem igen !

I dag kommer min Storasyster hem igen ! Hon bor på Irland, men nu kommer hon hem för att fira jul med oss ;)

Jag tror att hon kommer runt kl 16 ;) Det ska bli nice att träffa henne igen ! Jag inte sett henne på 11 veckor ... Ni vet när jag var i Polen i slutet av September. I morgon åker vi till Dalarna med Mamma och Pappa ;) Vi ska ha familje-chill där uppe ;)

GT i Hamnen var nice !

GT i Hamnen var nice ! Eftersom att det var fullt på förfesten som jag skulle på så sket jag i den och åkte till hamnen direkt istället !

Jag träffade lite enskilda folk direkt :) Sen träffade jag lite lan-polare och deras polare och vi satt och snacka i en timme...

När folket kom dit så snackade jag inte med dem..Jag gick själv  ner på dansgolvet och hade fett kul och träffade ännu mer som jag kände och  då röjde jag i ungefär 3timmar ;)

Tack för en nice fest ! Nästa kommer också att vara nice !

// Ruddi

Arsenal - Hull City 3-0 ! Skönt Gunners!


Gunners vann mot Hull med 3-0 ;D

Denilson, Eduardo och Diaby stod för målen denna eftermiddag !

GT @ HAMNEN I KVÄLL !

Snart så ....snart så .....Snart är det GT i hamneN ;) Jag hoppas på en riktigt skön x-mas night fest ! Jag har taggat fett hela veckan och nedräkningen började för väldigt länge sedan ;) Det är min vön Adam, som är festfixarN ! Hoppas att han fixar en helt sjuk fest ikväll ! Snart så ska jag på förfest :) Tonight blir det chill och lite röjande ;)))

// Ruddi

Ruddibloggen.blogg.se skänker 60kr till Leukemi-sjuka letter ! God jul Lettland !

Nyss var jag på en second handaffär med mamma och kollade efter lite riktigt billiga julklappar! Jag gav även typ 60 kr till sjuka barn i Lettland :) De har som sagt leukemi, vi får väl hoppas på att de får det bättre 2010 ;)

För dessa 60 kr köpte vi: 5 böcker och 6 eller 7 julsaker :) Jag köpte också 6 lotter ....Jag köttade hårt...men ingen vinst  :)

God Jul Lettland ! Kyra och lycka till ! !

// Ruddi

3 månader med Ruddi-bloggeN!

RuddibloggeN blir 3 månader i dag !  Det har gått kanon, fantastiskt ! Vi lägger den på Topplistorna 2010 ;)))) Kom igen alla Ruddi-bloggare !!!!!! Följ den!


// Ruddi ;)

Arsenal kryssar bara mot Burnley :O


Arsenal - Burnley 1-1


Vermaelen ! Hur vågar du? :(

Det kunde ha stått 1-0 efter 3 minuter till Burnley men Almunia gör en okey räddning!

Cesc Fabregas gör 1-0 i den 8:e minuten .....Nice!!!!!!!

Burnley  får dock en straff och gör 1-1 ...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :(((((((((

Vi ligger stabilt och på en tredje plats i tabelleN. Nu tar vi dem, Gunners!

// Ruddi

RudditoppeN vs RuddibotteN V.51

Här är RudditoppeN VS RuddibotteN !

RudditoppeN

1. Ruddi-bloggeN BLIR 3 MÅNADER I DAG ! TACK TILL ALLA LÄSARE !

2. Jag, Linus och Felix drog en skön Julmust till julbordet i skolan och alla blev avundsjuka ;D

3. Again vs Fnatic i GÅR !

4. Enskilda Innebandy Tournament 09

5. GT I MORN = CHIIIIIILL


VS

RuddibotteN

1. Snö...saknar min skoter för tillfället :P

2. NP MATTE C - GANSKA SVETTIGT

3. jag missade chansen att sätta 3-2 i finalen i torsdag :/

4. Ettor på Enskilda som spelar fult och tror att de är biffar....FAIL!

5. SNÖOVÄDER!

Ruddi TV : HAHA CS 1.6 - Alla svär typ....och man förstår varje ord... på svenska och på polska !



Polackerna skriker värre saker än svenskarna ! haha BIFF

// Ruddi

Ruddi TV: Trailer från Norton - Dreamhack Winter 2009



Nortons Video från Dreamhack winter 2009...haha skön !

// Ruddi

Lucias ljusa låga i fyller oss med hopp..... här i December-mörkret !

Arsenal vann mot Liverpool ! Kan man få en bättre Lucia 2009 om man är Ruddi?

Svaret: Självklart inte! 

Jag äter lite godis och  kollar på Arshavins Wonder-strike ....om och om igen ...typ halva kvällen? ;D Näst intill !

Lucias ljus glimmar den 13 December den brinner för att ett helgon dog,  för att Arsenal vann och för att Andrei Arshavin har blivit helgonförklarad ikväll ! Liverpool glädje dödare !

Hoppet lever i lågan, Drömmen om ligaguldet lika så!  Robin Van Persie är hyllad....hoppas att kan krya lite nu under jul, fast än "Rehaben" blir lång...till Mars.


Nu är min 18 årsdag inom räckhåll...  Exakt fyra månader  till, sen blir man "Vuxen". Den ljusa lågan lyser stakt än !

// Ruddi


Arshaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! Tsaren gör det igen!



The ball goes to Andrei Arshaviiiiiiin! What a MAGNIFICENT GOAL by the Russian! He does it again ! What a Lovley strike! His facial expressions gives Pepe Reina nightmares again, after the match in early 2009 when Arshaviiiiin was dominating the match!

arshaviiiiiiin
Andrei Arshavin vs Liverpool ealier this year  4 goal !

Liverpool - Arsenal 1- 2

Arshavin is the Man  !


Se det snöar !

Galet nice lite snö :) Är julen på gång nu på allvar? ;D  12 dagar kvar till jul ;D;D

Vad nice att känna snön väller in över en...Det är December ....Det är December !

Nu blir vinter mörkret lite ljusare ;D;D Lucia i morn eller vad säger ni?

// Ruddi

RudditoppeN vs RuddibotteN V.50

RudditoppeN

1. Äntligen börjar jag känna mig lite frisk.

2. Barrack Obama i Norge !

3, Arsenal - Stoke 2-0

4. Nobelpris och Nobelgala

5. Netto Oxelösund


vs


RuddibotteN

1. Arsenal Olympia(kaos) 0-1

2. Ruddi goes förkyld

3. För lite - för lite jul- känsla

4. Fnatic hör inte av mig - kom igen !

5. Nästan inget Enskilda  denna vecka :(

// Ruddi

Cops @ Enskilda

I dag kom det en polis och en ordningsvakt för att berätta om hur och vad de har för befogenheter att göra på krogar! Det var rätt chill ;)



I morgon blir det äntligen skolan och kemiprov ;D

kemi
I dag har jag pluggat kemi igen :)




I dag har jag nog mest bara chillat och hostat mig igenom. I dag har pluggat kemi igen :P Jag ska ha prov i morn förmodligen :O men det går nog nice får man hoppas, Vem vet, om ett 40- tal år på dagen kanske jag får ta emot  kemipriset av Nobels stiftelse ;D


Ruddi TV : Obama är Norge !


Barrack Obama's Presskonferens från Norge i dag.

I dag åkte Barrack Obama, USA:s President till Norge för att ta emot Nobels Fredspris !  Obama har även senast meddelat att han tänker skicka fler soldater för att slå ner de millitanta grupperna i Afghanistan. Ska en fredspris-tagare, kriga för att få fred på vår jord? Varför tar allt en sådan tid?

Är det rätt av USA att blanda sig in i andra länders styre? De kan ju förhidndra att diktaturer uppstår men, Hela Mellanöstern hatar USA, som vi alla vet.

Obama är i alla fall en man, en ansvarsfull man som kan bygga upp det som George Bush och hans far George Bush senior, bara förstörde.

Afghanistan-kriget, kriget om knarkodlingarna i bergen och allt vad media kallar det, är USA:s krig. Obama har egentligen ingentlng med kriget och göra från första början och nu vill "Världen" att denne Barrack Obama ska bli en "Peacemacker"


Snart ska han väl bli ett helgon också...? Vem vet?


// Ruddi

Arsenal matchar sina små kanoner mot kaoset !

Olympiakos - " Olympia-kaos" mot the white & reds ;D Youth gunners ska få kliva fram ikväll och mosa, reda upp kaoset :D

Avspark 20:45 !


LOGO


che-oly
Olympiakos mot Chelsea 2007/2008 i Champions Leauge.






// Ruddi

Äntligen, nästan frisk !

I kväll har jag känt mig helt okej ! vi får väl  hoppas på Ruddi @ Enskilda - comeback i morgon ;) Nyss käkade jag pepparbiff med potatismos och brunsås ;D fett gott (Y) 

På fredag ska jag nog skriva mitt Kemi prov, fan ;) Det kommer att gå kanon ..hörde att det var svettigt :P men jag kommer bara att njuta ;)))

// Ruddi

Trög vinterstart - ingen snö till jul?

Jnte en snöflinga har letat sig ner från himmeln sen en tidug oktober dag i höstas. Om det finns folk från Afrika  som tror att det lever Isbjörnar och Esimårer i "Ruddipolen", Oxelösund så vill jag säga att den myten failar hårt!

Oxelösund ligger ju i norr och i söder på samma gång.... norrut i världen men åt söder i Sverige :P Norr snöar det men i oxelösund händer det en gång per år att det kommer en liten snöstorm och allt blir vitt.... Nu har det bara regnat...


London-väder, nej tack....Lite julsnö? Varför inte :P


// Ruddi

3 dagar i rad...inget Enskilda :/

Det är onsdag eller lilllördag som vissa kallar det. Jag sitter här i den så kallade " Ruddipolen" Metropolen Oxeösund för 3 dagen denna vecka :P Snart ska jag plugga vidare med lite kemi :P När man är sjuk och hemma ser man nu knapp skillnad på dag och natt längre....


Det är ju så otroligt mörkt nu för tiden, som tur är har inte MåneN FLASHAT mig än denna månad! I går testades larmsignalen i vår "Ruddipol", Jag hoppas att läget är under kontroll och att de inte signalerar för svininfluensan inom den närmsta framtiden.

I Oxelösund bor det grymt många äldre människor. Det skulle inte vara nice om varje pensionär här, bara föll ihop på gatan :/  Det skulle vara svettigt att gå ner  på stan då ! Tänk er om alla äldre bara kollapsade :O Man vill ju inte trampa på dem precis !  Alla ligger i vägen och ICA är 500 meter bort .... NOOOOOOOO!


Vad skulle hända när maten tog slut?


// Ruddi

Fnatic har inte hört av sig.... än :O

Nu har jag väntat ett tag på att få ett svar från Team Fnatic och deras CODMW2-squad. Det känns okej att vänta ett tag hoppas att det reder ut sig snart ;) Jag borde ha kapacitet att platsa i laget så varför svarar de inte?


fnatic_logo


// Ruddi




Ännu en dag hemma...jag kanske borde plugga lite kemi?

I dag mår man lite bättre men ...jag ramlar nästan när jag hostar :( I dag har jag kollat igenom min kemi lite grann :)  När jag inte pluggade så har jag mest suttit och tänk på vad jag ska skriva på bloggen :P

Jag gjorde även ett köttigt mus-klicknings test på facebook och...jag fick 314 click på 30 sekunder vilket ger 628 klick per minut och ett snitt på 10,6 klick per sekund!  über va?

Min spagetti och köttfärsås blev inte god efter micron :( allt vatten hade avdunstat och såsen försvann typ :/ ) Torrt spagetti är tyvärr inte nice :(

// Ruddi

Arsenal Transfer Window Rumours winter 09/10

Hör kommer alla rykten som har med Arsenal att göra:


IN ?

(Namn. ålder,position,nattionalitet,klubb,pris,källa )

Carlton Cole,  26 år ( anfallare, England))...... West Ham United  18 milj £ .....Arsenal.se
Steven Defour, 21 år ( Mittfältare, Belgien)..... Standard de Liége  n/a....Aftonbladet.se
Edin Dzeko, 24 år ( Anfallare, Bosnien & Hercegovina) Wolfsburg  n/a..... ( mitt egna tips)



På väg bort ?

Manuel Almunia, 32 år, ( målvakt, Spanien) -  Spanien, Italien?
Philippe Senderos, 24 år ( Back, Schweiz) - Tyskland, Spanien, Frankrike?
Abou Diaby, 23 år (mittfälltare, Frankrike)- Frankrike Tyskland, Holland ?

Netto goes Oxelösund

Netto goes Oxelösund !  De har öppnat en NETTO-shop,  500m från mitt hus :O !  Jag har hört att det är ganska billigt att köpa stuff där! Jag har inte varit där men jag ska dra dit när jag blir frisk !

Är det bättre kvallité hos Netto än hos Lidl?


// Ruddi

Ruddi - Förkyld :(

I Helgen blev allt bara, allt sämre och i dag blev jag näst intill sängliggandes...Värken tar på min Ruddi-power! Sämst!

I dag har jag sovit till kl 10 och vilat mig för att senare orka plugga kemi ;) Prov i morn men jag är sjuk :p

När jag hade feber blev det att ligga i tv-soffan och zappa lite och käka ostbågar och choklad!

Jag orkar inte med att hosta och ha feber mer....:( En sjukt skön dag i alla fall måste jag säga :P !


// Ruddi

Arsenal - Stoke 2-0



Arsenal kunde äntligen vinna igen! Arshavin och Ramesy stod för målen och flera bra lägen uppkom.

Arshavin satte en i ribban och Cesc MISSADE EN STRAFF :(

// Ruddi

Highlights: Arsenal - Chelsea 0-3 :((((((


Innebandy! @ Rosvalla 17/12 Enskilda Floorball Tournament 2009


Är det inte nice att ännu en gång  ta på  sig gympadojjorna och tycka till bollen med klubbans sylvassa blad ?


.... Krysset, Ribba in ! That's the we do it ! Årets fetaste innebandy turnering körs i Nyköping 17/12  @  Rosvalla !


Jag måste dribbla sönder allt och alla och bara sätta den tekniskt bakom målvaken och bli hjälte i finaleN. Vägen är lång dit, vi äger för att vi är N2 !


// Ruddi


Manchester City blev för svåra - Youth Gunners ute ur cupen !

Arsenal fick en tuff lottning i cupen och fick möta Manchester Ciiy. Arsene Wenger brukar ofta välja att matcha undommar i cupmatcher och Tevez och Co vann med hela 0-3...

RudditoppeN vs RuddibotteN V.49

Här är...... Rudditoppen vs RuddibotteN !


RudditoppeN

1. Fnatic Team (CODMW2)  och Ruddi = SANT?

2. Enskilda floorball Tournament 17/12 @ Rosvalla Stadium

3.  Ny dator på gång ! ;D;D;D;D;D

4. Fnatic - WINNER OF Dreamhack Winter  2009  (CODMW2)

5. Netto öppnar i Oxelösund :P



vs


RuddibotteN

1. Brodins störda skämt :P

2. New moon - epic fail !

3 Svininfluesa-sprutans biverkningar

4. Ingen snö- December är ju här nu !

5. Uteblivet Lan i helgen :/


// Ruddi




Fnatic Vinner DREAMHACK winter 09 ! Grattis Boys!

QLIMAX
Linqan, qlimax, kyochi, rivve, odyxz

FINALEN mot  danska (mates)
Favela: 13-10
Sub base: 13-9
Terminal 13-11

( bäst av 5 kartor)

Jag och qlimax har kört i samma lineup i oC (Outcats multigaming) i 1.5 år ... Jag är förmodlgen på gång att joina Fnatic, bara att skola måste gå före och qlimax har redan gått klart gymnasiet.

NiTRo's nye arbetsgivare? ;D;D förmodligen ja ;D så fort jag är tillbaka på COD-SceneN ! Jag har ju tränat med vissa av dem en del också  ;D

vem vet... vem vet...vem vet vad som händer i morgon liksom :P

// Ruddi

RSS 2.0