John Basilone death in The Pacific


John Basilone's "Jap Speech" - HBO The Pacific


A trip to Ludvika today

Well, a trip to Ludvika today...60 km bort. Mina sköna deutche kusiner är äntligen här ! Vi åt en god middag och hade en kylig kväll och jag fick typ 30 liter tysk öl ! Helt sjukt de har 5 liters dunkar i Tyskland...GÖTT som fasen alltså!

I dag ska vi LAN:a och leka lite med programering ! I like that ! Innan de lär mig att haxxxa sönder mer, ska vi in till Ludvika och käka middag och "glida runt inne in the city¨, jao"

Damn it, jag vaknade 07:30 pga av att jag glömde stänga av min fuckin' väckarklocka på mobilen...That was pure shit you know, people !

Take care, lads !! I'll be back ! 

Wolfsburg, Jawohl !

Wolfsburg är känd för att Wolkswagen grundades där, fabriken står där än i dag ! FC Wolfsburg vann Bundesliga med superliraren Edin Dzeko i laget...Jag var där...03 ;)

Jag har nämligen kusiner som bor i Wolfsburg och de är på väg hit, right now !

Tysklands besök... auf Wolfsburg, Jawohl ! 

ABU DHABI TELEMARKETING. FEAT Lilla Al Fadji



MINA IDOLER !

En trött Ruddi, INTE NICE !

Jag somnade kl 02:00 igår...vaknade kl 8:50 ...INTE NICE...

Jag gick upp bäddade sängen och laggade ur, rent ut sagt...Jag haxade mig fram till min personliga toa och hittade en buggad ställing på hur man uträttar sina behov. När jag kom in på rummet igen blev jag flashad av att någon hade särat på gardinerna...

Väl i köket fixade jag en macka , yogurt...pallade inte dricka något direkt. Jag satte på TV:n zappade lite...polacker snackade om skattehöjningar från 22 % till 25% (WOW....NOT) Någon intervju handlade om fartkameror ( inte undra på att de inte kan köra...hur långt efter är detta folk? Stenåldern, yeah right !)

En annan politiker snackade om Live Paraide i Duisburg som inte ska organiseras längre. Det dog 19 människor nu i veckan och ca 300 skadades..."höhö, det skulle aldrig hända i Polen" sa han ( Well, händer inte allt möjligt i Polen kan man fråga sig?)


Breaking news !!

Breaking news !! Något coolt händer på torsdagkväll/fredag...Vad kan det vara?

Sommar sommar sommar...

Sommar sommar sommar...Skramlet från en grävskopa flyger genom vår skog, i en by 60 km ifrån mänskligheten.Oxelösund ligger 300 km bort....Det grävs i vår trädgård, den ska få ett nytt utseende, ett nytt liv...Jag sitter vid en dator med hårddisk-prpblem...Om ljuset slockat,töms jag på allt...om skärmen slocknar och blir svart och allt blir kallt...

The days goes by, som man säger ibland. Jag håller med. Exakt en månad kvar, innan jag får återse Enskildas blåröda fana igen. Då börjar allvaret, stegen sluter sig sakta kring studenten. Urladdningen av uran 235 spränger alla tvivel...NEXT LEVEL IS UNLOCKED THEN,Den 10 Juni 2011...Vart hamnar jag sen?

Vad gjorde jag i dag...eh?

Vad gjorde jag i dag...eh? Joo, jag kollade på F1 från Hockenheim ! Degat på soffan och läst också. Den här dagen känns otroligt random. Jag vet inte varför, den gör bara det. Den 25 Juli 10 , RR DAGEN...Ruddi's Randomdag. Tiden tickade iväg...känns som om någon stället tiden med ett glasur och den rann bort.


Vansbro = check

I går drog jag en random trip med farsan till Vansbro, en by 45 km om säfsen, där jag ju befinner mig. Min far skulle tydligen in till en plåtmakerska och hämta lite steel, yeah !


ICA SUPERMARKET! HAHA! Jag gled in och såg kylig ut, märkte att energy drinks hade 18 år åldersgräns, I just noticed it ( inte för att jag skulle ha någon , men ändå). Kakor och lite sånt fick jag med mig !

När vi kom ut från stället...Jag såg helt plötsligt rika polacker. De var sju stycken och hade 7 motorcycklar som var ganska pimpade. " HÖHÖ, jag ska shoppa loss för 80 kronor" sa en av dem...Jag kollade konstigt på dem.

De märkte inte att jag kunde polska !! Jag sitrrade på dem och ville säga tja...men det kändes ovärt att avslöja sig själv, just då. De hade tydligen varit vid Nordkap, Norges nordligaste punkt (lite ren fakta bara) 

Sen drog vi en snabb fika, en bulle med marsipan i :) nice ey ! VästerDala Träkomponenter blev nästa stopp. Lite brädor och skruvar fick vi med oss.

Sen skulle vi köpa fönster-SKIT en slags massa för att  fixa vattentäta fönster.

Ruddi is back on track !

Mycket trubbel med internetet, men nu är jag är igen! That´s right !

Jag sitter i solen och schteeker med pappas laptop, kall cola och pirre (pizza). Sjukt sjukt nice man kan ha det, people !  

Internet laggar ...

I dag har jag inte kunna blogga förrän nu ....Internet har laggat skit mycket, inte kul att bo ute på landet då. Här i Dalarna, bor jag i princip ute på landet, people !!! illa, illa !!

I dag var jag i Nora, någonstans i Dalarna

I dag var jag i Nora, Dalarna...De hade auktion på stan och veterantåg och sånt. Hittade ett lusthus , en toa, höll på att smita in på ett veterantåg, såg en skit snygg Porsche 928 (marinblå) med likadana fälgar ! (y) Drog fetaste  versuvion och åt två glassar...ey tjockiseN snart liksom.

HAHA EN SKIT SKÖN SAK HÄNDE...vi tar det i morgon, så att ni kan ligga och undra över det tonight, people !!

Jag sitter här och lyssnar på SHM- ONE

Yes, ni hörde rätt...SWEDISH HOUSE MAFIA (SMH) ÄR GRYMMA ! "One" är typ årets bästa låt hittills, i alla fall ! Jag njuter av den och av sommaren 10 ;)


Melvin !

melvin

Världens bäste polare alltså ;) Fett skön du är alltså , mannen ! 

Electro Swedish House Mafia - One (Original)



Den är bättre utan att någon sjunger....ren fuckin' house/ techno.... GILLA !!!!!!!!!!!!!!!!

Ruddibloggen.blogg.se- Polsk kurwa TV feat. RUDDI HAZE


Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell - Official Music Video



sjukt skön video, lite kylig ;)) Måste nog vara årets hittills bästa låt...;))) ENJOY  IT,  PEOPLE ;) WANKA'S ;)

Glass time !!

glass

Sjuk jäkla nice !!!

Just blood...

blood..

Daniel David Maxim Rudnik !

Daniel David Rudnik !

@ skolavslutningen 10...in my car

Vad galet varmt det är !

Det är helt lökigt hos mig. Riktigt illa, Riktigt illa! Värmen letar sig in och kväver mig nästan...inga knott, inga myggor...skönt ;)

Jag har badat !

Yes, idag har jag badat...inte första gången denna sommar, men ändå. VärmeböljaN är ju helt sjuk...typ 30 + ute. Well, det var ganska ochill på grund av ... en massa jävla flugor. Det gick inte att ligga och chilla och schteeka , jag lovar det.

God morgon, folket !

Tja folket, Ruddi här...Jag har ännu inte hämtat mig från Hollands final förlust...Det känns tungt så där dagen efter, you know..Alltså nu är VM avslutat, Ruddi-bloggeN lever vidare...I dag ska jag nog hitta på något fett roligt..vi får se vad det blir ! ...Man vet aldrig var  Ruddi hamnar !

Årets skönaste vår-klipp?



Årets skönaste vår-klipp? fler sådana här videobloggar by Ruddi?

Jag är gråter...RVP med :(

Jag gråter med holländarna, jag gråter riktiga tårar. Tunga, riktigt tunga tårar....


Jag HATAR bara spansk fotboll och Barcelona, som var reprensenterat av 7 spelare i den spanska startelvan -.-

Om Fabregas lämnar Arsenal nu...då är han en förrädare...HAN FÅR INTE GÅ TILLBAKA TILL BARCA...DET ÄR EJ HONOM SKRIVET! TOTALT FÖRBJUDET...HANS EVIGA HEM ÄR ARSENAL, FÖR ALLTID, VÅR CESC  !

Modern warefare 2 multiplayer suger !

MW2's multiplayer suger hårt...8-12 players??? det ska ju var upp till 24 som alltid...Grafiken var en liten besvikelse...NO RUSSIAN " MASSACRE-MAPPEN" har bara för sjuk...lite psycho :O...

grafik 8
ljud  10
gameplay 8
spelupplevelse 8,5
hållbart 3


7.0-7,4 /10 sådär..inget märkvärdigt .... Bästa singleplayer mission gamet ! sämsta multiplayer gamet, skandal !!!

Multiplayer 0/10 vad håller de på med, för fan ! helt sjukt...ogilla !! stjärnan köper inte nästa cod ...Black ops..om inte vi får tillbaka 64 players servrar och vanliga servrar..fler players per server, upp till 100 tack !

Singleplayer  8,9/10 Helt okej men inte tiptop

Nu har jag tränat fysiskt...och kollat på film

Jag kollade på Green Zone (2010) och tränat lite spinning på min cyckel under tiden, chill ! See ya later , people...ska dra till äffären nu !

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 <3333

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 <3333  nickname : oC'squad'NiTRo <3 Rudnik =)))

Van Persie's Holland vann !

Van Persie's Holland vann ! Som jag trodde....att jag inte tippade då :/ illa...

Van Persie vs Forlán !

RVP

vs

Diego Forlán

Vilka vinner och går till final ? Holland eller Uruguay? Jag tror på Holland !

Ruddibloggen.blogg.se - Hell yeah, NiTRo !


THE KOOKS - THE SOFA SONG !


Körtkortsteori , Yeah man !

körkortsteori
Nu ska jag rå-plugga för att få mitt körkort !!!

Ruddibloggen.blogg.se- What a goal (FIFA 07) !!


FIFA 07 weird goal - Ruddibloggen.blogg.se


Nu ska jag tvätta möbler..taggat!

Nej, nej ...om ni trodde att jag skulle gräslöka , så hade ni fel. Jag ska nämligen tvätta lite utemöbler. De är blåa och behöver lite Ruddi haze..för att se fräscha ut igen, efter en låååång vinter...

Ruddi på Youtube !

Kolla gärna in mina klipp på youtube och på min kanal Rudnik92 ! That's right, you can the ruddi-life !

DisseN !


Stockholm...!

People , jag ska in till stockholm igen, om ca en timme med pappa och en av hans polare! Det ska bli kött, som sagt !


RSS 2.0